Panasonic NZ50VKE Wifi Nordic Inverter R32

2 390,00 Sis. Alv 24%

Panasonic NZ50 -sarjan Ilmalämpöpumppu tarjoaa edullista energiaa suuriin tiloihin. Pohjoisen ilmastoon suunniteltu malli sopii erinomaisesti varastohalleihin ja teollisuuskiinteistöihin. Maksimi lämmitysteho on peräti 8,2 kW ja maksimi jäähdytysteho huippuluokkaa — 6,0 kW.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Uusi Panasonic NZ50VKE Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti talvella ja viilentää kesällä. Tarkoitettu suuriin tiloihin ja ylläpitolämpötoiminnon (8–15 °C) ansiosta laite sopii hyvin myös varastohalleihin ja teollisuuskiinteistöihin.

Laitteen käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla ja Wifi-pohjaisella etäkäytöllä.

Panasonic NZ50VKE -ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tämä ehkäisee turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilman aina sopivan lämpimänä. Laitteessa on sisäänrakennettu Wifi-pohjainen etäkäyttömoduuli, jolloin laitetta voi etäohjata missä päin maailmaa tahansa, vaikkapa älypuhelimella!

Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista säästää huomattava summa lämmityskuluissa ja vähentää myös hiilidioksidipäästöjä. Panasonic NZ50VKE -ilmalämpöpumpun energialuokka on A++ ja laite käyttää uusinta R32 kylmäainetta.

Siirry sivun alkuun