Panasonic NZ35VKE Wifi Nordic Inverter R32

1 550,00 Sis. Alv 24%

Maksimi lämmitysteho 7,2 kW ja maksimi jäähdytysteho 4,0 kW. Markkinoiden ohuin sisäyksikkö syvyyssuunnassa ja moderni muotoilu.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Uusi Panasonic NZ35VKE Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti talvella ja viilentää kesällä. Tilasuositus ilmalämpöpumpulle on 45–140 m². Ylläpitolämpötoiminnon (8–15 °C) ansiosta laite sopii hyvin myös kesämökille tai muihin vapaa-ajan rakennuksiin. Laitteen käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla.

Panasonic NZ35VKE -ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tämä ehkäisee turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilman aina sopivan lämpimänä. Laitteessa on myös sisäänrakennettu Wifi-pohjainen etäkäyttömoduuli, jolloin laitetta voi etäohjata missä päin maailmaa tahansa, vaikkapa älypuhelimella!

Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista säästää huomattava summa lämmityskuluissa ja vähentää myös hiilidioksidipäästöjä. Panasonic NZ35VKE -ilmalämpöpumpun energialuokka on A++ ja laite käyttää uusinta R32 kylmäainetta. Kysy myös asennusta meiltä, perusasennus alkaen 590 eur.

Siirry sivun alkuun