Panasonic NZ25VKE Wifi Nordic Inverter R32

1 390,00 Sis. Alv 24%

Maksimi lämmitysteho 6,0 kW ja maksimi jäähdytysteho 3,0 kW. Markkinoiden ohuin sisäyksikkö syvyyssuunnassa ja moderni muotoilu.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Uusi Panasonic NZ25VKE Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti talvella ja viilentää kesällä. Tilasuositus ilmalämpöpumpulle on 25–120 m². Ylläpitolämpötoiminnon (8–15 °C) ansiosta laite sopii hyvin myös kesämökille tai muihin vapaa-ajan rakennuksiin. Laitteen käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla.

Panasonic NZ25VKE -ilmalämpöpumpun Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tämä ehkäisee turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilman aina sopivan lämpimänä. Laitteessa on myös sisäänrakennettu Wifi-pohjainen etäkäyttömoduuli, jolloin laitetta voi etäohjata missä päin maailmaa tahansa, vaikkapa älypuhelimella!

Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista säästää huomattava summa lämmityskuluissa ja vähentää myös hiilidioksidipäästöjä. Panasonic NZ25VKE -ilmalämpöpumpun energialuokka on A++ ja laite käyttää uusinta R32 kylmäainetta. Kysy myös asennusta. Lahden talousalueella perusasennus alkaen vain 590 eur.

Siirry sivun alkuun